Egyéni Hangtál kezelés

Az óratípusról

A hangfürdő hatásai RÁD szabva, a csoportos hangfürdőnél sokkal intenzívebb élményt és testi lelki gyógyulást nyújtanak.

Ezt a kezelést azoknak ajánlom, akik testileg-lelkileg kimerültek, úgy érzik nincs elég energiájuk a hétköznapokhoz, a stressz tüneteivel érkezőket, akik teljes feltöltődésre vágynak.

A hangtál kezelésnél a test köré és a testre is kisebb-nagyobb hangtálakat helyezünk. A tálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve jutnak be a testbe és végig áramlanak rajta, a finom rezgések a sejtekig hatva lazítják le a fizikai testet és előidéznek egy alvás és ébrenlét közöti állapotot, ami ideális lelki blokkok oldására, meditatív állapot elérésére.

Tudnivalók: Gyere kényelmes ruhában! (vagy hozz magaddal) A kezelés folyamán fontos a megfelelő áramlás biztosítása a testben. Segítsük a folyamatot laza, sehol nem szorító öltözettel. A rezgések jótékony hatására beinduló méregtelenítési folyamatot támogassuk meg bőséges folyadék bevitellel a kezelések után.

A hangtál kezelések hatásai:

– Oldja a stresszt és nyugtatja az idegrendszert
– Segíti a zavartalan, mély, pihentetőbb alvást

– Izomlazító, vérkeringés szabályzó
– Izületi- és gerinc fájdalmak enyhítésében hatásos
– Javítja az emésztőrendszeri problémákat
– Általános energiaszint növelő, immunerősítő
– Beindítja a test öngyógyító mechanizmusait

– Segít helyreállítani belső lelki egyensúlyunkat

Várlak, akkor is, ha csak pihenni, ellazulni, elengedni vágysz, vagy ha kész vagy dolgozni magadon, tenni a benned zajló változásokért… Gazdag Viktória

Bejelentkezés:

06 20 4245328