Kismamáknak hangtálas relaxáció

Az óratípusról

Önmagadban elmélyülve fejlődhet az önismereted, könnyebbé válhat számodra a stressz kezelése, és még kisbabáddal is felveheted a kapcsolatot, akit a szíved alatt hordasz.

Kéthetente keddenként tibeti hangtálas relaxáción, még tudatosabban, belső békében elmélyülve tudsz édesanyává válni és a babádhoz kapcsolódni.

Egy rövid vezetett relaxációval kezdünk, majd a tibeti hangtálak finom hangjai segítenek egy mély relaxált állapotba, ahol ellazulhat és feltöltődhet Tested- Lelked.A kismama relaxáció remekül kiegészít bármilyen szülésre felkészítő tanfolyamot, vagy egyéb módszert.

Várandósság alatt a gyengéd hangfürdős relaxáció segíti a megterhelt testrészeknek az ellazulását, enyhíti a hormonális változások okozta panaszokat és a magas vérnyomást. Hozzájárul az alvás jobb minőségéhez, javítja az emésztést. Csökkenti a stresszt és elősegíti a kiegyensúlyozotabb terhességet.

Segíti az anya és a magzat kapcsolatának kialakulását, kommunikációját.

A kényelmedért a rendelkezésre álló polifoamokon, pléden kívül hozz magaddal kényelmes ruhát, ha szükséges, saját párnát, plédet.
Semmilyen kötelező elem nincs az órán, helyezkedj úgy, ahogy Nektek a legkomfortosabb.

A relaxból “ébredéskor” kismamabarát teával térünk vissza.
A teljes program egy órás, a fekvő helyezetben töltött időt a csoport kényleméhez igazítom, illetve folyamatos figyelmet fordítok arra, hogy Te és a babád a lehető legkomfortosabban érezzétek magatokat a közös elmélyülésben, kapcsolódásban.

Belépő: 2500.- Ft

Szeretettel várlak,

Gazdag Viktória
hangterapeuta, kineziológus
06 70 632 4370
www.gazdaglelek.hu

Hivatkozz az Angel Yoga Budafokra.