Sulis jóga

Sulis jóga

A gyermekek élete teli van kihívásokkal, megmérettetésekkel.

A biztonságos óvodai burokból, kilépnek a nagy iskolások világába, ahol dolgozatok, felmérők, vizsgák, felvételik stressz helyzeteit kell kezelniük és szociálisan is sokkal érzékenyebbé válnak.

A mi feladatunk a jóga órán akaraterejük, kitartásuk fejlesztése, ami magabiztosabbá teszi őket, így jobb eredményeket érnek el a tanulásban és az élet számos területén. A jóga gyakorlatok könnyen elsajátíthatóak és elvégezhetőek akár otthon is.

Tudatosságra ösztönöz,fejleszti a koncentrációt, egyensúlyérzéket, jobb-és bal agyfélteke kapcsolatát, érzelmi inteligenciát. Segít a helyes testtartás kialakításában. Megkönnyíti a stressz és kudarchelyzetek feldolgozását. Növeli a fizikai és lelki ellenállóképességet. Semmit nem erőltet, nincs verseny. A gyakorlás révén fejleszt. Segíti a lazítás, elmélyülés, relaxáció megtanulását, negatív élmények feldolgozását.

Mint minden jógairányzatban, itt is a légzés (pranajama) segíti mozdulataink, testhelyzeteink (ászanák) létrehozását, megtartását, és belemélyedését. A koncentrációban segít a tekintet fókuszálása (dristi) is.

Óra: Nyáron szünet. Kezdés: 2023.09.07.

  • Csütörtök:17:30-18:30

Óradíj: 1.500.- / alk.

Bérlet: 8.000.- / 6 alk.