Szolgáltatások

Learn your beauty

Serman Kata

Bejelentkezés: +36 20 258 8043

Hivatkozz az Angel Yoga Budafokra!

http://www.facebook.com/learnyourbeauty

Szeretnék az a személy lenni, aki meg tudom mutatni a nőknek mi az, ami már ott van bennük csak nem veszik észre. Hogyan lássák meg magukban azt a szépséget, amit a saját beépített filterükön keresztül nem látnak a tükörben. Számomra hatalmas boldogság, amikor azt látom egy nő arca szabályosan felragyog miután kisminkeltem, hogy a tükörben látja milyen csodaszép is ő valójában.

Csontkovácsolás, Craniosacralis kezelés, Matrix Drops

Hermann Tibor

Bejelentkezés: +36 30 5675 430

Hivatkozz az Angel Yoga Budafokra!

Tizenegy esztendeje foglalkozom, a testi, lelki és szellemi egészség helyreállításának és megőrzésének módszereivel.
Ezekkel tudok segíteni magamon, és a hozzám fordulókon.
Kovács-Magyar András tanítványaként folyamatosan tanulok, mert 
az állandóan változó világ, állandóan megújuló válaszokat kíván.

CRANIOSACRALIS KEZELÉS

GYEREKEKNÉL:

viselkedési problémák, tanulási nehézségek, figyelemzavar, hiperaktivitás, stb.

FELNŐTTEKNÉL:

migrén, fejfájás, fülzúgás, szédülés, nyak- és hátfájdalmak,álmatlanság, stressz, depresszió, magas vérnyomás, emésztési problémák, menstruációs zavarok, stb. A koponya latin neve cranium, a keresztcsonté sacrum, innen ered a craniosacralis (kranioszakrális) elnevezés. Az általuk alkotott terület jelenti a központi idegrendszer élettani környezetét, ennek a harmonizálásával szinte bármilyen, az idegrendszert érintő probléma esetén segítség lehet a kezelés, amely masszázságyon, sportruházatban, 5 gramm nyomású érintéssel történik.

A KEZELÉS TELJESEN FÁJDALOMMENTES.

A kezelés célja a craniosacralis rendszer harmonizációja, amely magában foglalja a koponyacsontjainak mozgását, az agyi-gerincvelői folyadék termelődését, áramlását, az agyi-gerincvelői hártyák feszültségmentes működést, amely minden szervünkre és szervrendszerünkre hatással van.
A KEZELÉS NAGYMÉRTÉKBEN ELŐSEGÍTI A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÓ FOLYAMATAIT ÉS KONKRÉT BETEGSÉGEK, PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁBAN NYÚJTHAT INTENZÍV SEGÍTSÉGET.

Kezelés: 11.000 forint / alkalom

CSONTKOVÁCSOLÁS

A csontkovácsolás több ezer éves múltra visszatekintő, fájdalommentes, egészségmegőrző és helyreállító kezelés. A területek, ahol a problémákat megelőzhetjük, illetve a már meglévőket kezelhetjük:

• GERINCSÉRV
• MOZGÁSHIÁNY OKOZTA ÍZÜLETI ÉS IZOMBLOKKOK
• NYAKMEREVSÉG, NYAKI CSIGOLYÁK ELMOZDULÁSA,
MESZESEDÉSE, ÉS IZOMFESZÜLÉS OKOZTA FEJFÁJÁSOK
• GERINC EREDETŰ BELSŐSZERVI PROBLÉMÁK
• TESTTARTÁS, GERINCFERDÜLÉS
• HÁT, DERÉK ÉS KERESZTCSONTI FÁJDALMAK
A kezelés felszínre hozhat már “elfeledett”, de még meglévő problémákat!

A KEZELÉS SPORTRUHÁZATBAN TÖRTÉNIK.

Kezelés: 10.000 forint / alkalom

MATRIX DROPS

MATRIX DROPS PROTOKOLL
Mi a tudatfejlődést is szolgáló Matrix Drops?

Ma már minden tudományág elismeri, hogy gondjaink egyik fő oka a boldogtalan és stresszel teli élet. Az ember „hét testében” (fizikai-, energia-, érzelem,- gondolat-, kapcsolat-, lélek és szellemtestében) zavarok léphetnek fel.
Ezek eredhetnek belső, illetve külső hatásokból.

Az életben vannak problémák, nehézségek, elakadások, krízisek, melyek a „hét testünkben” keletkeznek, de végül levetülhetnek a fizikai testünkre. A mezők harmonizálásával az akadályok megszűnnek és mind a „hét test” ismét harmóniában működhet.
A MATRIX DROPS NEM GYÓGYSZER ÉS NEM GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY! ALKALMAZÁSÁVAL NEM ÍGÉRHETÜNK ÉS NEM GARANTÁLHATUNK.

Az első alkalom egy tájékoztató beszélgetésből, és egy computeres mérésből áll. A mérés után lehetőség van Matrix cseppek megrendelésére.

Első mérés és konzultáció: 16.000 forint (kb. másfél óra)

További mérések: 10.000 forint / alkalom
MATRIX DROPS: 3.500 forint / üveg

Life és business coach

Vathy Kitti
 
Bejelentkezés: +36 70 536 1232
 
Hivatkozz az Angel Yoga Budafokra!
 
7 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy elszeretném engedni az egyik régi blokkomat, a folyamatos megfelelési kényszeremet, amitől úgy éreztem nem vagyok elég jó. 
A coaching segített magam mögött hagyni ezt az elakadást. 
Személyes célom a coaching üléseimen, hogy a beszélgetéseknek köszönhetően egyedül is sikeresen megálld a helyed az életed különböző területein.
Hiszem, hogy a gondolataink formálják a cselekedeteinket, a tetteink alakítják a szokásainkat, és a szokások formálják az életünket! 
 
Mi a coaching? 
A coaching meghatározott szempontrendszer és módszertan szerint vezetett, egyénre szabott, strukturált fejlesztő beszélgetések- és cselekvések sorozata, melynek célja a személyes erősségek, készségek fejlesztése, a problémás helyzetek megoldásában való
elakadások megszüntetése, a változásokhoz való sikeres alkalmazkodás, valamint a stressz- és problémakezelésben való gyors, eredményes előrelépés segítése.
A coaching olyan – fejlesztő – megközelítés (szempontrendszer) és módszerek együttese, amely révén a kliens meglévő tudására, belső erősségeire támaszkodva, mindezeket jobban
kihasználva képessé válik elakadásainak leküzdésére, energiáinak, kreativitásának mozgósítására, hogy megvalósíthassa legfontosabb céljait. Mint módszer, a coaching a múlt
problémái helyett a jelen, és a jövő konkrét megoldásaira koncentrál. A coaching során az ügyfél határozza meg, hogy mely probléma megoldásához és/vagy mely terület fejlesztéséhez kíván segítséget kapni a coach-tól.
A coach nem ad tanácsot, így a coaching nem tanácsadás és nem mentoring. Az Ügyfél (Coachee) ismeri legpontosabban saját élethelyzeteit, az előtte álló feladatokat illetően a legjobb megoldással, megoldásokkal Ő rendelkezik.
A coach fejlesztő támogatást biztosít. Kérdéseivel, alkalmazott technikáival, eszközeivel segíti hozzá az Ügyfelet a kitűzött cél eléréséhez.
Mire (milyen problémák megoldására) jó a coaching? 
A coaching különböző fajtái leginkább akkor segítenek, ha a – mentálisan egészséges – kliens konkrét probléma megoldásában vagy meghatározott kompetencia fejlesztésében kíván tényleges eredményt elérni. 
Így a coach képes segíteni, ha az ügyfél
 egy nehéz élethelyzetben, vagy feladat-végrehajtásban elakadt,
 változtatni akar az egyes helyzetekre adott reakcióin (gondolatain és/vagy
magatartásán),
 konfliktusát akarja rendezni,
 problémamegoldását javítaná,
 sikeresebb, hatékonyabb akar lenni,
 egyensúlyt, összhangot teremtene életszerepei között,
 stresszel való megküzdését javítaná,
 kreativitását fejlesztené,
 sikeresebben alkalmazkodna a változásokhoz.
 
A coaching különböző fajtái alapvetően a következő személyeknek segítenek:
 
Life coaching:
Bárkinek, akinek családi-, szülői-, vagy párkapcsolati problémáit kívánja megoldani, életszerepeit, céljait, elvárásait kívánja jobban megfogalmazni vagy újrafogalmazni, életszervezési, életvezetési gondjait oldaná meg, önismeretét fejlesztené, testi-lelki-szellemi jóllétét növelné.
A life coaching a problémamegoldásban való eredményes segítség mellett fejleszti az önismeretet, az asszertivitást, és javítja az önértékelést.
 
Executive coaching:
Főként valamely cég, szervezet felsővezetőjének, aki: munkahelyi problémáit kívánja megoldani, új munkahelyi kihívás előtt áll, jobb vezető akar lenni, beosztottjai irányításával, motiválásával, ellenőrzésével nehézségei vannak, munkáját és magánéletét szeretné összhangba hozni, Az executive coaching a vezető problémamegoldó, konfliktuskezelő, kommunikációs készségeit, folyamatszervezését és időgazdálkodását, tárgyalási- , előadói stílusát fejleszti.
 
Business coaching:
Főként valamely cég, szervezet felső vagyközépvezetőjének, aki a szervezet működésével kapcsolatos problémát kívánja megoldani, a termelékenységet növelné, vezetői eredményességét javítaná, az ügyfélkapcsolatokat fejlesztené, az időgazdálkodást javítaná.
A business coaching az egyéni- és/vagy a csoport- fejlesztés eszközeivel a cég,szervezet üzleti fejlődését,hatékonyabb működéséteredményező területekre fókuszál.
 
Mit csinál (hogyan segít) a coach? 
A coach a beszélgetések alkalmával segít a probléma azonosításában, fejleszti az ügyfél önismeretét, megerősíti készségeit, segít, hogy a kliens megfogalmazza és megvalósítsa céljait. A coaching során a kliens a coach segítségével megtalált megoldásokat azok megvalósítása során tesztelheti is, és eközben kiválaszthatja a
számára legjobban működő változatot. A coaching végére a gyors- és hatékonyproblémamegoldás módszere is elsajátítható. A coach rendelkezik pszichológiai ismeretekkel, de nem feltétlenül pszichológus vagy pszichiáter. Lelkileg egészséges ügyfelekkel dolgozik, vagyis a coaching nem terápia.
A coaching előnyei: A coaching rendkívül eredményes, költséghatékony személyes fejlesztő módszer, amelynek célkitűzése, folyamata, időbeli- és pénzbeli ráfordításigénye egyaránt áttekinthető, kontrollálható. A coaching az abban résztvevő személy (és/vagy szervezet) számára a nem megfelelő problémamegoldásból, döntésekből eredő konkrét problémák, konfliktusok megszüntetésének gyors elősegítésére alkalmas, “itt és most” Az
“elég jó” megoldás kidolgozását és megvalósítását a coaching folyamata katalizálja. A megoldást a gondolkodás-, és cselekvésbeli változások hozzák.
 
A coaching folyamata:
A coaching konzultációk során ügyfelünknek mindenekelőtt abban segítünk, hogy pontosan megfogalmazza céljait, és az ezek elérését akadályozó főbb nehézségeket. Ez után támogatást nyújtunk számára, hogy rájöjjön, mit és hogyan kell másképpen tennie, hogy áttörést érjen el céljai megvalósításában. Végül visszajelzéseinkkel biztosítjuk, hogy a közös munka során kijelölt úton maradjon, az eltervezett cselekvéseket végrehajtsa és céljait elérje. Mindez könnyed, közvetlen, nyílt és őszinte légkörben zajlik.
A konkrét folyamat Ügyfeleink igényeitől függően változik, ám a következő lépéseket minden esetben tartalmazza:
Coaching tematika:
A pontos tematika az Ügyfeleink igényeitől függően változó, ám a következő lépéseket minden esetben tartalmazza:
 
a., Első személyes ismerkedő, helyzetelemző, problémafeltáró ülés:
Az Ügyfél helyzetének, erősségeinek és fejlesztendő területeinek megismerése, az adott coaching folyamat során elérendő központi cél kijelölése és akcióterv közös kidolgozása.
Ezen az ülésen határozzuk meg a cél eléréséhez szükséges első gyakorlati feladatot is, melyet az Ügyfél a következő coaching-ig megvalósít.
 
b., A második találkozó során megbeszéljük, kielemezzük a gyakorlati feladat tapasztalatait, sikereit, esetleges nehézségeit. Az elért eredményeket megerősítjük, a problémás területekre közösen megoldási alternatívákat dolgozunk ki és járunk körül.
Fontos itt megemlíteni, hogy mint minden coaching-on, itt is az Ügyfél megoldása lesz a jó megoldás, mi ehhez segítjük hozzá az alkalmazott coaching technikákkal, tehát nem tanácsot adunk. A második találkozó végére, a cél összetettségétől függően újabb feladatot beszélünk meg az Ügyfelünkkel.

 

c., Az előző lépésben leírt módon kielemezzük a feladat megvalósításának tapasztalatait, és közösen haladunk tovább a megoldás felé. Számos esetben a harmadik, negyedik coaching találkozó végére megoldás születik a kijelölt központi cél elérésére, melyet az Ügyfelünk ki is próbál a gyakorlatban.
c/1 Amennyiben a cél komplex, újabb részfeladat és elemző konzultáció következik. A folyamat maximum 10 alkalmas, legtöbb esetben 4-5 találkozó elegendő.
c/2 Ha a központi célunknak megfelelő megoldást megtaláltuk, ezt átültetjük a gyakorlatba.
Ennek az Ügyfelünk által történő megvalósítási idejétől függően kerül megtartásra a folyamatot lezáró coaching, ahol közösen értékeljük az elért eredményeket, sikereket.

Coaching22

Bejelentkezés:

Ladányi Ágnes

+36 30 6707025

www.ladanyiagnes.hu

Puskár Ildikó

+36 30 9281469

www.puskarildiko.hu

Tegyi Enikő

+36 302035813

www.tegyieniko.hu

 

Rólunk:

Tanácsadó, fejlesztő szakemberekként évtizedek óta támogatunk magánembereket és különböző szervezetekben vezetőket, munkatársakat, munkahelyi kollektívákat. Mivel mindhárman Budafokon élünk a családunkkal, szeretnénk „hazahozni” szaktudásunkat és tapasztalatainkat, hogy a helyiek is merjenek, tudjanak változtatni, újba kezdeni. Megoldást találjanak, ha gond van a gyerekkel, az iskolával, a munkahellyel, a házassággal. Azt reméljük, helyi közösségünk is erősödik azzal, ha elindul a „Mi lenne eggyel jobb?” csapata. Megerősítő, megoldáskereső beszélgetéssel várjuk a 22. kerületieket, hogy „kisvárosunk a nagyvárosban” még jobb hely legyen mindannyiunk számára. Jól strukturált, energizáló és támogató módszertannal dolgozunk. Egy-egy témában általában 1-3 (kb. 60-80 perces) beszélgetés elég ahhoz, hogy a célok megfogalmazásától eljussunk oda, hogy kis lépésekben elinduljon a kívánt változás. Szeretettel várunk mindenkit, aki másképpen, jobban, mást akar a mindennapjaiban!